Schoolspullen pimpen

Het kiezen van schoolspullen

De tijd van het zoeken van schoolspullen is weer aangebroken. Welke etui en welke agenda zal ik kiezen? Er is een ruime keuze in agenda’s variërend van vloggers met een eigen lijn schoolspullen, het merk Blond, het magazine Zo Zit Dat, de merken Supertrash en O’neill, South Park, voetbal agenda’s, meiden agenda’s etc.  De agenda’s variëren in prijs van rond de 1 euro tot rond de euro 16,95.

Schoolspullen pimpen

In plaats van een agenda te kopen die helemaal kant en klaar is, kun je natuurlijk ook zelf je schoolspullen pimpen. In deze blog laat ik zien hoe je een agenda en etui op een simpele manier kunt pimpen. Wij hebben stickers en badges gebruikt.

badges en pins

Badges van de Action en pins van de Zeeman

 

stickers

Stickers van de Action, Hema en Zeeman

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

We hebben een simpele agenda gekocht bij de Action en deze agenda beplakt met  stickers van de Action. De binnenkant van de agenda kun je ook nog versieren met allemaal stickers in hetzelfde thema.

agenda pimpen

Agenda van de Action

Etui

Als etui hebben we een simpele zwarte toilettasje bij de Hema gekocht. De Hema heeft tasjes in vele kleuren en maten. Wij hebben gekozen voor een zwart make-up etui in de maat 20 x 15 cm. Bij de Action hebben we badges van stof gekocht (veiligheidsspeld aan de achterzijde) en bij de Zeeman hebben we nog pin badges gekocht. We hebben een combinatie op de etui gebruikt.

 

Het eindresultaat

etui pimpen

make-up tasje van de Hema (voorzijde)

 

etui

Achterzijde etui

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *